Computers &
Lesmaterialen

Computers voor Gambia

Het is niet vanzelf sprekend dat een school in Gambia beschikt over computers. Wanneer dit wel het geval is is het altijd maar de vraag of ze het nog wel doen. 

De software die op de computers staat zijn zo oud en van cd-roms hebben ze niet gehoord, alles werk nog op flopies! 

Computers worden steeds belangrijker in Gambia. De kinderen kunnen hierop oefenen en leren type en nog belangrijker communiceren met de buitenwereld. Dit heeft een groot voordeel op de toekomst van deze kinderen. 

Computers voor Gambia
Computers voor Gambia

Wat is er al bereikt?

St. Victorious Nursery School

Op deze school hebben we een computerlokaal kunnen realiseren en krijgen de kinderen les hierop d.m.v. speciaal ontwikkelde lesmaterialen voor Afrikaanse scholen.

Bundung lower basic school

Op deze school hebben we twee computerlokalen kunnen realiseren en krijgen de kinderen les hierop d.m.v. speciaal ontwikkelde lesmaterialen voor Afrikaanse scholen.

Wilt u ons ook helpen? Dat kan!

Heeft u bedrijf computers of laptops over die niet meer gebruikt worden en u deze weg wilt gooien? Neem dan eerst contact met de Wereld voor Kinderen op om te kijken of ze de computer nog een tweede misschien wel derde leven kunnen geven in Gambia! 

Computers Gambia

Vakmedianet & DNV

Vakmedianet & DNV hebben contact met de Wereld voor Kinderen op genomen en gaven aan dat zij meerdere computers hadden die ze graag aan de stichting wilden doneren. Zij vonden ook dat de kinderen in Gambia recht hadden op een betere toekomst en wilde hiermee graag helpen. Ze hebben totaal 50 computers gedoneerd!